Cursussen & Opleidingen

OPLEIDINGEN VARIËREND VAN:

Beginners  tot  Gevorderden

Beginner.
Beginners hebben behoefte aan duidelijke en vaste regels. Ze willen vooral zo snel mogelijk iets
presteren, laten zien wat zij kunnen en willen daarbij geen fouten maken.

Gevorderd.
Bij het toenemen van de ervaring ontdekt de beginner dat de regels niet altijd zo simpel zijn en dat ze vaak afhankelijk zijn van de situatie. Door ervaring op te doen, komen ze er achter dat er ook
manieren zijn om iets te doen, die ze eerder nog niet geleerd hebben.

BEGINNER WORKSHOP

INTERMEDIATE WORKSHOP

intermediate-workshop-featured

Intermediate Workshop

november 4, 2019 | 08:00 - 17:00

ADVANCED WORKSHOP

WIJ BIEDEN OOK

Meditatie Cursussen

Mediteren, als je de slag te pakken hebt werkt het verslavend! Ik dacht dat ik het niet kon (jaren geleden) veel te druk in mijn hoofd. Als ik aan het afwassen was dan was ik met mijn hoofd al bezig met de vuile was. 1001 dingen tegelijk. Kon mijn gedachten niet stil zetten. Niet wetende dat er hele handige trucjes voor zijn om je gedachten stil te leggen. Ik mediteer dagelijks 20 minuten, voordat ik ga werken, dan ben ik in balans en heb ik de weg vrij gemaakt om eventuele boodschappen te kunnen ontvangen (medium). Ik heb geleerd om mijn innerlijk contact te verbeteren. Ik sta zelfbewuster in het leven, stuk rustiger, geen paniekaanvallen meer. Nee ik maak me niet meer zo druk. Problemen zijn er niet, alleen uitdagingen, zo ga ik ze ook tegemoet. Ik heb mijn manier van denken kunnen veranderen. Het was het eerste wat ik leerde toen ik met mijn mediumschap begon. Het was en is een vereiste dat je je leeg kunt maken om de weg te plaveiden voor de boodschappen die tot je kunnen komen. En niet alleen dat ook in het dagelijks leven zorgt het voor minder stress. Ik zeg altijd gedurende de nacht laat je je lichaam rusten, maar je geest gaat door. Dus ik geef mijn geest ook die rust door elke dag 20 minuten te mediteren. En iedereen kan het leren! Jij ook!

  • Verbetert de hartfunctie
  • Helpt bij een regelmatig slaappatroon
  • Helpt de geest in evenwicht te brengen

WIJ ZIJN ANDERS

Alternatieve  Lessen

Wij bieden leuke en gemakkelijke manieren om alles goed te leren beheersen. We doen dit door oefeningen met herhaalmogelijkheden aan te bieden, maar ook door gratis huiswerk klassen wekelijks mogelijk te maken. Zo helpen en steunen wij jou op en top om jouw doel(en) te bereiken die jij voor jezelf wenst.

outdoor-yoga-featured

Outdoor Yoga

oktober 30, 2020 | 08:00 - 17:00

meditation-workshop-featured

Meditation Class

november 4, 2019 | 08:00 - 17:00