Laden Evenementen

Leer alles omtrent de Aura´s & Chakra´s middels onze betaalbare Online Opleiding.
Het belang van aura en chakra’s begrijpen: In deze online opleiding kunnen we de basisbeginselen van aura en chakra’s uitleggen en hoe deze ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn beïnvloeden. We zullen verschillende aspecten behandelen, zoals de kleuren van de aura, de betekenis van elk chakra en technieken om deze energievelden te reinigen en te versterken. De voordelen van onze online opleiding over Aura en Chakra’s: In deze opleiding kunnen we de voordelen over Aura en Chakra’s benadrukken. We zullen praten over de flexibiliteit van thuis leren, de mogelijkheid om in een makkelijk tempo te leren en de beschikbaarheid van kwalitatief hoogstaand lesmateriaal en hulpmiddelen. We zullen ook getuigenissen delen van deelnemers die baat hebben gehad bij een dergelijke training. Praktische oefeningen om de aura en chakra’s te versterken: In deze online opleiding zullen we een reeks praktische oefeningen introduceren die studenten zullen helpen hun aura en chakra’s te versterken. We gaan technieken uitleggen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatie en energiewerk. We zullen u ook tips geven over hoe u deze oefeningen in het dagelijks leven kunt integreren om het energieniveau te verhogen en balans in lichaam, geest en ziel te bereiken.

Het krachtveld rond het fysieke lichaam, de aura, bevat zeven lagen. Ze worden opgedeeld in het etherische lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam, het astrale lichaam, het etherisch- causale lichaam, het universele liefdeslichaam en het ketherisch causale lichaam. De eerste drie zijn de lagere auralichamen. Ze hangen af van aardse prikkels zoals pijn, gevoelens en emoties. De laatste drie worden gekoppeld aan het psychische van de mens. Het denken, weten en communiceren gebeurt op deze niveaus. De astrale laag, de vierde, staat zowel onder invloed van de lagere- als hogere auralagen. Het is eigenlijk een tussenlaag. Het energieveld bestaat dus uit meerdere lagen. Deze lagen zullen we leren kennen en mee werken.

Het woord chakra betekent: wiel of rad en geeft met die betekenis al aan dat het om iets dynamisch gaat, en wel om onze energie. De chakra kun je zien als een soort samenbundeling van energie, die in het lichaam een bepaalde plaats heeft en een bewustzijnstoestand vertegenwoordigd. Wij krijgen twee soorten energie naar binnen: de kosmische energie welke via onze kruin binnenkomt, en de aardse energie, die via de voeten naar de stuit gaat. Er zijn in ons lichaam zeven chakra’s. Eigenlijk zijn er veel meer chakra’s aanwezig maar we behandelen de 7 belangrijkste chakra’s. De kosmische energie heeft een ander karakter dan de aardse energie, dat is ook logisch. De kosmische energie is vooral gericht op onze spirituele ontwikkeling. Terwijl de aardse energie zich meer richt op de materiële dingen o.a. ons zelfbehoud. De kruinenergie doorloopt alle chakra’s en komt tenslotte weer terecht in de aarde. De aarde energie doorloopt ook alle chakra’s en wordt via de kruin weer kosmische energie. Een constante wisselwerking dus tussen hemel en aarde of zoals aanhangers van de Oosterse denkwijze zouden zeggen: tussen Yin en Yang. Evenwicht is er nooit, wel dynamiek en een constante uitwisseling. We zullen elke chakra uitlichten en ermee leren werken.

Les Rooster

Deze Online Opleiding – Eerste Leerjaar, duurt 8 lesweken (exclusief feestdagen en schoolvakanties).
Elke week is er op de maandagavond om 19:00 uur 1 live les uur (d.m.v. zoom meetings)

  • Start: 29-01-2024 om 19:00 uur
  • Elke week 1 Live Les uur
  • Tijdsduur: 8 Lesweken
  • ±16 Downloadbare Documenten
  • Levenslange Toegang bij afronding
  • Volg via: PC, Tablet, Mobiel of TV
  • Certificaat Van Afronding

Video Preview

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

ONTMOET ONZE

Gekwalificeerde Instructeurs

Aura´s & Chakra´s - Online Opleiding | Paranormaal-Netwerk.nl

Christel Schröder

Leerkracht, met 33 jaar ervaring. Een garantie van uitstekende leerprocessen.

Geeft Les in:

Aura´s & Chakra´sCartomancy ( speelkaarten )Coaching & CounselingDroom VerklarenEncausting Art Foto LezenGids ContactHealing Hiërarchie der Engelen I-Tjing MediterenMental MediumschapParagnostisch MediumschapPsychic MediumschapNumerologie Reiki Reïncarnatie RegressieRunen Schaduwwerk Tarot KaartleggenWerken Met KruidenWet van Aantrekkingskracht Witchcraft

Aura´s & Chakra´s - Online Opleiding | Paranormaal-Netwerk.nl

Johan Verweij

Leerkracht, met 31 jaar ervaring. Een garantie van uitstekende leerprocessen.

Geeft Les in:

Boeddhisme Chinese AstrologieFoto LezenI-Tjing Kipper KaartleggenKleuren Kristallen BolLenormand KaartleggenMental MediumschapTrance MediumschapPsychic ArtPsychic Mediumschap

Kom Jij Lesgeven?

Ben jij de geschikte Leerkracht met veel ervaring? Neem contact met ons op.

Waar geef jij Les in:

?

Locatie

Online
Telefoon
+31624880363

Organisator

Christel Schröder
Telefoon
+31624880363
E-mail
jootje@paranormaal-netwerk.nl
Bekijk de site van Organisator